Novini.bg следи за вас всичко по-важно от военните действия между Русия

...
Novini.bg следи за вас всичко по-важно от военните действия между Русия
Коментари Харесай

ДЕН 58 ОТ ВОЙНАТА: Русия е отхвърлила предложението на Украйна за мир по Великден

Novini.bg следи за вас всичко по-важно от военните дейности сред Русия и Украйна.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4516
11:12
Русия се е отказала да щурмува металургичния цех в Мариупол, с цел да предислоцира войските си


Британското министерство на защитата съобщи, че решението на Русия да спре настъплението си против металургичния комбинат "Азовстал " в Мариупол цели да освободи част от войските, които да бъдат предислоцирани на други места в Източна Украйна, съобщи Асошиейтед прес.
Копирано
10:14
Бойко Ноев: България може да даде на Украйна всичко, от което се нуждае


"Всичко, което се случва сега у нас, не е просто спор дали да дадем военна помощ. В България още веднъж се възроди политическото противоборство по огромния стратегически въпрос – къде принадлежи нашата страна? Дали България принадлежи към демократичния свят или принадлежи към Кремъл? България може да даде на Украйна всичко, от което се нуждае ", разяснява Бойко Ноев, специалист по национална сигурност и някогашен министър на защитата в "Денят стартира ".
Копирано
09:26
Ген. Атанасов: Можем да дадем оръжие на Украйна без държавното управление да бъде свалено


Сигурен съм, че обединението ще устои и на тази стихия. Така депутатът от „ Демократична България” ген.Атанас Атанасов разяснява пред Нова трусовете при ръководещите поради военната помощ за Украйна.
Копирано
08:44
Защо Съединени американски щати форсират снабдяването на Украйна с тежки оръжия?


Осем седмици след началото на съветската инвазия решението на държавното управление на Джо Байдън да усили доста доставките на артилерийски оръдия за Украйна е сигнал за задълбочаване на американския ангажимент в основен стадий от битката за индустриалното сърце на страната.
Копирано
08:22
Масов гроб край Мариупол?


Нови сателитни фотоси демонстрират нещо, което наподобява на всеобщи гробове покрай Мариупол, а представители на локалните управляващи упрекнаха Русия, че е погребала там до 9000 украински цивилни в опит да прикрие клането, което се прави при обсадата на пристанищния град, съобщи Асошиейтед прес.
Копирано
08:09
Боевете в Донбас се ожесточават


Русия продължава тежкия артилерийски обстрел на десетки украински обитаеми места.
Копирано
07:47
Зеленски: Украйна се нуждае от 7 милиарда $ на месец


Украйна има потребност от 7 милиарда $ на месец, с цел да компенсира икономическите си загуби, породени от водената от Русия война. Това съобщи през днешния ден украинският президент Володимир Зеленски във видеовръзка на кръгла маса, отдадена на помощта за Украйна, в границите на срещите на Международния валутен фонд и Световната банка във Вашингтон.
Копирано
07:43
Украйна изиска помощ от Португалия, президентът подсети за Революцията на карамфилите


Украинският президент Володимир Зеленски приказва пред португалския парламент, с цел да изиска поддръжката на страната, която отбелязва в понеделник 48-ата годишнина от Революцията на карамфилите, с която беше комплициран завършек на десетилетия на фашистка тирания и 13-годишна колониална война, съобщи Франс прес.
Копирано
07:32
Русия е отхвърлила предлагането на Украйна за мир по Великден


Русия е отказала преустановяване на огъня в Украйна по време на православния Великден, разгласи президентът Володимир Зеленски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР